Sotkamon pizza kebab

Sotkamon pizza & kebab – Facebook

Sotkamon pizza & kebab, Sotkamo. 581 tykkäystä · 223 oli täällä. Tervetuloa Sotkamon pizzeria kainuuntie 30 sotkamo 88600.

Kebab.com | Etusivu

Sotkamokebab.com. Meiltä löydät herkulliset pizzat, kebabit, erikoishampurilaiset. Tuotteemme valmistetaan aina puhtaista ja tuoreista raaka-aineista!

Meiltä löydät herkulliset pizzat, kebabit, erikoishampurilaiset. Tuotteemme valmistetaan aina puhtaista ja tuoreista raaka-aineista! Suomalaista laatua! Tervetuloa!

Kebab ja pizza paikat – – Suomi24 Keskustelut

Kebab ja pizza paikat – – Suomi24 Keskustelut

Tässä Sotkamon pitseriassa käytetään huonompilaatuista kinkkua kuin Vuokatin pitseriassa. Tukussa on myynnissä kahta eri vaihtoehtoa. Mausta kyllä erottaa!!!

Tulipahan testattua 2 peräkkäisenä päivänä kebabit.. Kylällä oleva ja uusi vuokatissa.. tulos kylällä olevassa isompi ja maukkaampi annos, vaikka otin t…

Vuokatti Pizza & Kebab Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät

Vuokatti Pizza & Kebab Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Sotkamo. Yhtiön Vuokatti Pizza & Kebab Oy liikevaihto oli 385 tuhatta ja tilikauden tulos 11 tuhatta. Liikevoittoprosentti …

Katso Finder.fi:stä yhtiön Vuokatti Pizza & Kebab Oy (3152282-1) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Sotkamon Pizza & Kebab – Nicelocal.fi

Sotkamon Pizza & Kebab: arvostelut, valokuvat, aukioloajat, 🍴 ruokalista, puhelinnumero ja osoite – Paikkakunnan Kainuu ravintoloiden, baarien, pubien ja kahviloiden tiedot tarjoaa Nicelocal.fi

Sotkamon Pizza & Kebab,: valokuvat, sijainti ja yhteystiedot, aukioloajat ja ✉ 28 arvostelut Nicelocal.fi-sivun vierailijoilta.

Sotkamon Pizza & Kebab,: valokuvat, sijainti ja yhteystiedot, aukioloajat ja ✉ 28 arvostelut Nicelocal.fi-sivun vierailijoilta. Arvosanat ravintoloista ja kahviloista paikkakunnalla Kainuu sekä samankaltaisia ruokapaikkoja lähistöllä.

Aukioloajat: Sotkamon pizza & kebab – Etsi-aukioloaika.fi

10:00 – 22:00 · Maanantai (TäNääN): · Tiistai: · Keskiviikko: · Torstai: · Perjantai: …

Sotkamon pizza & kebab – Öppettider

Sotkamon pizza & kebab. Pizzeria. kainuuntie 30, 88600 Sotkamo. +358505571140. Öppettider idag för Sotkamon pizza & kebab …

Sotkamon Pizza & Kebab nearby Sotkamo in Finland – Maps.me

Fast Food: Sotkamon Pizza & Kebab nearby Sotkamo in Finland: 0 reviews, address, website – Maps.me

Check Sotkamon Pizza & Kebab reviews, nearby Sotkamo, Finland on Maps.me – offline maps for Google android and Apple Iphone and ipad.

Check Sotkamon Pizza & Kebab reviews, nearby Sotkamo, Finland on Maps.me – offline maps for Google android and Apple Iphone and ipad

Sotkamon Pizzeria – Business Directory Finland

Sotkamon Pizzeria, Kainuuntie 30, Sotkamo, Phone +358 8 662002

Reviews about Restaurant Sotkamon Pizzeria, Kainuu, phone numbers, addresses, hours. … Kebab annos tosi pieni ja mauton, riisi kuivaa normi riisiä.

Reviews about Restaurant Sotkamon Pizzeria, Kainuu, phone numbers, addresses, hours. Leave your feedback.

Keywords: sotkamon pizza kebab, sotkamo pizza kebab, pizza sotkamo, sotkamon pizza