Proper pizza vaasa

Proper Pizza | Wolt | Kotiinkuljetus | Vaasa

Proper Pizza | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.vaasa

Pizzeria. Page · Pizza place. Vaasanpuistikko 15, Vaasa, Finland. +358 50 5484433. properpizzeria@gmail.com. proper-pizzeria.com. Closed now.

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Herkullista pizzaa

Proper Pizzeria | Vaasa – Facebook

Properpizzerian väki toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!✨ Loppuvuoden poikkeusaukioloajat: La-24.12 klo 12-20

Proper Pizzeria | Vaasa – Facebook

Lapland Pizza. 12,00€ / 23,00€. Savuporo, pekonia salamia, kanamunia Rökt renkött, bacon, salami, ägg. 13. Vaasa Pizza. 11,00€ / 21,00€.

Proper Pizzeria kotiinkuljetettuna kaupungissa Vaasa

Restaurant Proper pizzeria on perustettu vuonna 2020. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Vaasa. Taloustietoja ei ole saatavilla …

Restaurant Proper Pizzeria – EAT MORE PIZZA

Proper pizza,: valokuvat, sijainti ja yhteystiedot, aukioloajat ja ✉ 55 arvostelut Nicelocal.fi-sivun vierailijoilta.

Restaurant Proper pizzeria – Y-tunnus: 3132265-1 – Finder

Restaurant Proper pizzeria – Y-tunnus: 3132265-1 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Olet katsomassa Proper Pizza (FI) hinnat ovat vahvistaneet PriceListo seuraavassa paikassa: Vaasanpuistikko 15, vaasa, FI. Hinnat näkyvät: EUR.

Finder.fi kertoo Restaurant Proper pizzeria yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Proper pizza – Vaasanpuistikko 15, 65100 Vaasa – picardIt.fi

Proper pizza – 🏙️ Vaasa – Nicelocal.fi

Proper pizza: arvostelut, valokuvat, aukioloajat, 🍴 ruokalista, puhelinnumero ja osoite – Paikkakunnan Vaasa ravintoloiden, baarien, pubien ja kahviloiden tiedot tarjoaa Nicelocal.fi

Proper pizza,: valokuvat, sijainti ja yhteystiedot, aukioloajat ja ✉ 55 arvostelut Nicelocal.fi-sivun vierailijoilta. Arvosanat ravintoloista ja kahviloista paikkakunnalla Vaasa sekä samankaltaisia ruokapaikkoja lähistöllä.

Proper Pizza Menu ja Hinnasto (FI) – PriceListo

Proper Pizza Menu ja Hinnasto (FI) – PriceListo

Katso viimeisimmät tarkat ja ajantasaiset Proper Pizza Menu ja Hinnasto (FI) koko ruokalistalle, mukaan lukien valikon suosituimmat kohteet. (Finland)

Keywords: proper pizza vaasa