Jysk Porttipuisto – Aukioloajat, Yhteystiedot ja Tarjoukset!

Jysk Porttipuisto sijaitsee osoitteessa Porttisuontie 4, Vantaa. Kaupan aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 9:00 – 20:00
Tiistai 9:00 – 20:00
Keskiviikko 9:00 – 20:00
Torstai 9:00 – 20:00
Perjantai 9:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

Jysk Porttipuisto Yhteystiedot

Jysk Porttipuisto sijaitsee osoitteessa Porttisuontie 4, Vantaa. Voit ottaa yhteyttä kauppaan:

Puhelin:+358 123 456 789

Sähköposti:porttipuisto@jysk.fi

Jysk Porttipuisto Tarjoukset

Jysk Porttipuistosta löydät lukuisia tarjouksia huonekaluista, sisustustuotteista ja muista kodintarvikkeista. Seuraa ajankohtaisia tarjouksia Jyskin verkkosivuilta tai käy suoraan myymälässä.

“Saat nyt jopa 50% alennusta valikoiduista tuotteista!”

– Jysk Porttipuisto

Jysk Porttipuiston Sijainti

Jysk Porttipuisto sijaitsee osoitteessa:

Porttisuontie 4, 01510 Vantaa

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee JYSK Porttipuisto?

JYSK Porttipuisto sijaitsee osoitteessa Porttisuontie 4, Vantaa. Tämä JYSKin myymälä sijaitsee Porttipuiston kauppakeskuksessa Vantaan Portissa.

Mitkä ovat JYSK Porttipuiston aukioloajat?

JYSK Porttipuiston aukioloajat vaihtelevat. Tarkista ajantasaiset aukioloajat JYSKin verkkosivuilta tai soita suoraan myymälään. On aina hyvä tarkistaa aukioloajat ennen vierailua, jotta varmistat että myymälä on avoinna.

Miten saan yhteyden JYSK Porttipuistoon?

Voit ottaa yhteyttä JYSK Porttipuistoon soittamalla heidän puhelinnumeroonsa, joka löytyy verkkosivuilta tai käymällä myymälässä itse. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, JYSKin henkilökunta on valmiina auttamaan sinua.

Mitä tarjouksia JYSK Vantaa tarjoaa tällä hetkellä?

JYSK Vantaa tarjoaa vaihtuvia tarjouksia ja alennuksia. Tarkista ajankohtaiset tarjoukset JYSKin verkkosivuilta tai käymällä myymälässä suoraan. JYSK tarjoaa usein erikoistarjouksia ja alennuksia eri tuoteryhmistä, joten kannattaa pysyä ajan tasalla ja hyödyntää ne.

Mitä muita JYSKin myymälöitä on Vantaalla?

JYSKillä on muitakin myymälöitä Vantaalla. Esimerkiksi JYSK Tikkurila sijaitsee osoitteessa Ratatie 11, Vantaa. Jos JYSK Porttipuisto ei ole sinulle sopiva sijainti, voit käydä muissa JYSKin myymälöissä Vantaalla.

Miten pääsen JYSK Porttipuistoon julkisilla liikennevälineillä?

Voit päästä JYSK Porttipuistoon julkisilla liikennevälineillä. Esimerkiksi bussit 57, 562P, 562V ja 565V kulkevat lähellä kauppakeskusta. Tarkista ajantasaiset reitit ja aikataulut HSL:n verkkosivuilta. Julkisilla liikennevälineillä matkustaminen voi olla kätevä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto asioidessasi JYSKissä.

Mitkä ovat JYSKin yhteystiedot?

JYSKin yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan. Voit löytää JYSKin puhelinnumerot, sähköpostiosoitteen ja aukioloajat helposti. Jos haluat ottaa yhteyttä JYSKiin esimerkiksi reklamaation tai kysymyksen vuoksi, löydät kaikki tarvittavat yhteystiedot heidän verkkosivuiltaan.

Mitä tuotteita JYSK Porttipuistosta löytyy?

JYSK Porttipuistosta löytyy laaja valikoima kodin sisustustuotteita ja huonekaluja. He tarjoavat muun muassa sänkyjä, sohvia, patjoja, verhoja ja mattoja. JYSK tarjoaa laadukkaita ja edullisia sisustusratkaisuita kaikkiin kotisi tarpeisiin.

Voinko tehdä ostoksia verkkokaupasta JYSK Porttipuiston sijaan?

Kyllä, voit tehdä ostoksia JYSKin verkkokaupasta, jos et pääse fyysiseen myymälään. Verkkokaupassa voit tutustua heidän valikoimaansa ja tehdä tilauksia kätevästi kotisohvalta. Jos et pääse JYSK Porttipuistoon, voit silti nauttia JYSKin tuotteista tilaamalla ne suoraan verkkokaupasta.

Voinko varata tuotteita etukäteen JYSK Porttipuistosta?

JYSK Porttipuistossa et voi varata tuotteita etukäteen. Heidän valikoimaansa kannattaa tutustua verkkosivuilla tai käymällä myymälässä, jolloin voit ostaa haluamasi tuotteet suoraan. Jos olet kiinnostunut tietystä tuotteesta, kannattaa käydä myymälässä mahdollisimman pian ennen kuin se myydään loppuun.

Artiklen Jysk Porttipuisto – Aukioloajat, Yhteystiedot ja Tarjoukset! har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 22 anmeldelser