Happy hour restaurants oy

Happy Hour Restaurants Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät

Happy Hour Restaurants Oy on perustettu vuonna 2000. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Holding-yhtiö.

Happy Hour Restaurants Oy – Rekisteritiedot – Asiakastieto

Yrityksen Happy Hour Restaurants Oy (1634953-0) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Happy Hour Restaurants Oy | Helsinki – Facebook

Happy Hour Restaurants Oy, Helsinki. 862 tykkäystä · 10 oli täällä. Storyville, Rymy-Eetu, Kauppatorin Laituri ja Hampton Bay. Helsingin parhaat…

Happy Hour Shop – HappyHourShop

Happy Hour Shop– HappyHourShop

Happy Hour -ravintoloiden ennakkomyyntikauppa. … Ilahduta läheisiäsi tilaamalla mieluisat yllätykset Happy Hour -ravintoloiden elämyskaupasta.

Happy Hour -ravintoloiden ennakkomyyntikauppa.

Happy Hour Restaurants Oy | Yrityksen tiedot – Ilta-Sanomat

Yrityksen Happy Hour Restaurants Oy liikevaihto oli 375000 euroa 2021 ja työllisti 12 henkilöä. Liikevaihto laski 42,7 prosenttia.

Happy Hour Restaurants tekee Helsingistä hauskemman

Happy Hour Restaurants tekee Helsingistä hauskemman – Toptaste.fi

12.6.2020 — Vuonna 1999 siskokset Tuula Railonkoski ja Tarja Palomäki siirtyivät mainosalalta ravintolabisnekseen. Samalla perustettiin Happy Hour …

Vuonna 1999 siskokset Tuula Railonkoski ja Tarja Palomäki siirtyivät mainosalalta ravintolabisnekseen. Samalla perustettiin Happy Hour Restaurants ja jo yli 20 vuoden ajan perheyhtiö on esitellyt helsinkiläisille uniikkeja ravintolakonsepteja ja rakentanut eläväistä kaupunkikulttuuria.

Happy Hour Restaurants Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Happy Hour Restaurants Oy:n (Y-tunnus: 16349530) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 374,7 t. €, liikevaihdon muutos −42,7 % ja henkilöstömäärä 25.

Happy Hour Restaurants Oy – Lehtiluukku.fi

Lehtiluukku.fi – Happy Hour Restaurants Oy

Happy Hour Restaurants Oy. 0,00 €. LUE. Happy Hour News. 5/2011. Lue ilmaiseksi! Lehtiluukku.fi · Asiakaspalvelu · Usein kysytyt kysymykset.

Happy Hour Restaurants Oy – avoimet työpaikat ja yritys

Happy Hour Restaurants Oy – avoimet työpaikat ja yritys | Oikotie Työpaikat

Katso yrityksen Happy Hour Restaurants Oy avoimet työpaikat ja tutustu yritykseen. Tiedot kaikista työnantajista ja työpaikoista löydät aina kootusti.

Katso yrityksen Happy Hour Restaurants Oy avoimet työpaikat ja tutustu yritykseen. Tiedot kaikista työnantajista ja työpaikoista löydät aina kootusti

Happy Hour Restaurants Oy – YLJ

YLJ | Yritystiedot, rekisteritiedot, riskiarviot ja merkit

Avainsanat: Storyville, Rymy-Eetu, Hampton Bay, Happy Hour Restaurants Oy, jazzclub, jazz ravintola Helsinki, ravintola Helsinki, ravintolat Helsinki, …

Yritys- ja luottotietojärjestelmä YLJ

Keywords: happy hour restaurants oy