Grilli & pizza kuopio

Kaikki grillit – Grillikauppa.com

Kaikki grillit

Verkkokauppa.comin valikoimalla saat grillin kuumaksi alta aikayksikön. Täältä löydät kaasugrillit, hiiligrillit, sähkögrillit, savustimet, pizzauunit, …

Kaikki grillit

Grillit ja grillituotteet – Gigantti verkkokauppa

Grillit ja savustimet · Kaasugrillit · Hiiligrillit · Pihagrillit · Savustimet · Sähkögrillit · Pallogrillit · Kamado-grillit · Tiiligrillit …

Laaja valikoima grillejä ja grillivälineitä. Hiili-, kaasu- tai sähkögrillit Weberiltä, Nordic Seasonilta ja muilta johtavilta merkeiltä. Osta omasi Gigantista!

Grillit ja grillaustarvikkeet – Verkkokauppa.com

Grillit ja grillaustarvikkeet – Grillaus ja keittiö – Verkkokauppa.com

Meiltä saat laadukkaat grillit, savustimet, pizzauunit ja grillausvälineet niin kotiin kuin kesämökillekin. Tilaa grilli netistä tai vieraile myymälässä!

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Grilli ja savustin alehintaan | Katso paras tarjous | Netrauta.fi

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät sopivat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet jokaiseen makuun laatumerkeiltä. Tilaa grilli kätevästi …

Netraudassa laaja valikoima huippumerkkien grillejä ja savustimia. Yli 895 tuotearvostelua, keskimäärin 4.5 tähteä. Katso grillitarjoukset ja tilaa jo tänään!

Grillit | Kaikki grillaamiseen ja savustukseen – K-Rauta

Muurikka Grilli- ja savustuskori kantattu 22 x 40 cm. 12,95. Lisää ostoskoriin. Kaasu- ja hiiligrilli + savustin -kombo BBQ King.

Meiltä saat laadukkaat grillit, savustimet, pizzauunit ja grillausvälineet niin kotiin kuin kesämökillekin. Tilaa grilli netistä tai vieraile myymälässä!

Grillit ja tarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

Hyvä grilli monipuoliseen käyttöön

Kesän ensimmäiset lämpöaallot ovat yltäneet nyt Suomeen asti, joten monilla pihoilla pyyhitään pölyjä kesäkeittiöstä ja asennellaan grilli paikoilleen. Grillaamisesta on tullut trendilaji, joka on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa ruuanlaitossa. Markkinoilla on monipuolinen valikoima, josta löytyy niin kaasugrilli, sähkögrilli kuin hiiligrillikin.

Erilaiset grillit
Grilleistä suosituimpia ovat kaasugrillit, mutta markkinoilla myydään paljon myös sähkögrillejä. Uutena trendinä nousussa ovat hiiligrillit. Kaasugrilleistä löytyy myös vaihtoehtoja, joissa on yhdistettynä niin kaasu- kuin hiiligrillinkin ominaisuudet.

Myös pöytägrillit, eli pallogrillit ovat suosittuja, mutta niiden käyttöominaisuudet ovat suppeammat kuin suurempien grillien. Kevyt pallogrilli on mukavaa napata mukaan piknikille, mutta suuren seurueen pihvien grillaukseen sen koko saattaa jäädä turhan pieneksi.

Millainen sitten on hyvä kaasugrilli?
Grillikauden avajaisiin, erilaisiin juhliin ja monenlaisiin grillaamisiin on tarjolla koko joukko erilaisia grillejä. Grilleissä löytyy valinnanvaraa niin ruokahifistelijöille kuin kiireisille arkikokkailijoille, mutta myös suurten kesäjuhlien ja -tapahtumien järjestäjille. Paras kaasugrilli lienee sellainen, joka on selkeä käyttää mutta myös helppo puhdistaa. Myös grillin monipuolisuuden ja erilaisten ominaisuuksien tärkeys nousevat sen mukaan, millaiseen tarkoitukseen grilliä ollaan hankkimassa.

Kaasugrillin käyttö
Kaasugrillit ovat helppoja käyttää, sillä ne kuumenevat nopeasti ja vastaavat ominaisuuksiltaan hyvin erilaisiin grillaustarpeisiin. Kaasugrillien käyttömukavuutta lisäävät muun muassa etupaneelin ja kannen ominaisuudet, selkeät säätimet, esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä olevat sivutasot ja vaikkapa integroidut koukut grillausvälineiden säilyttämiselle.

Nykyisin kunnon grillit ovat tukevarunkoisia, lukittavilla pyörillä olevia kokkauskeskuksia, joissa polttimoiden määrän, sivupolttimoiden ja muiden ominaisuuksien lisäksi ostajan kannattaa kiinnittää huomiota grillin kokoon, jotta se vastaisi grillaustarpeisiin, mutta olisi kuitenkin sopivan kokoinen omaan kesäkeittiöön tai terassille.

Millaisia ruokia suomalaisilla pihoilla ja terasseilla sitten grillataan?
Erilaisten grillausohjeiden joukkoon nousevat nyt vahvasti grillauskasvikset. Parsan grillaus hoituu siinä samalla, kun grillin sivuliedellä kypsyvät kesän ensimmäiset uudet perunat. Erilaisten kalojen kuten lohen grillaus tai vaikkapa kanavartaiden kypsentäminen hoituvat kaikki samalla kertaa, kun grilli on riittävän suuri. Mikä sen parempaa kuin siirtää ruuanlaitto talven jälkeen aurinkoiselle terassille ja antaa tuulen huolehtia ilmanvaihdosta ja käryjen tuulettumisesta

Grillit ja grillitarvikkeet joka grillaajalle BAUHAUSista

Grillit ja grillitarvikkeet joka grillaajalle BAUHAUSista | bauhaus.fi

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät sopivat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet jokaiseen makuun laatumerkeiltä. Tilaa grilli kätevästi kotiinkuljetuksella!

Grillit | tokmanni.fi

Grillit ja grillaustarvikkeet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa grillisi tänään!

Grillit | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Grillit –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keywords: grilli & pizza kuopio